zaterdag 10 januari 2015

TMF #79 Valentijnskaart in rode kleur


De aftrap voor mij als nieuw DT member bij Time for Magnolia Challenge. Een tijdje geleden kreeg ik een mail van Chantal met de vraag of ik wilde gaan meedoen als DT member omdat helaas Christa hun team ging verlaten.
Zoals jullie wel weten en zien op mijn blog ben ik groot fan van de Magnolia stempels en vind ik het super leuk dat ze mij hebben gevraagd. Mijn eerste kaartje is dus een Valentijnskaart en daarvoor heb ik een wat oudere Tilda gebruikt en ingekleurd met Distress ink. Voor mijn basiskaart de Doohickey vintage square gebruikt met het prachtige Maja designpapier.
Hoop dat jullie hier wat inspiratie uit kunnen halen en gezellig gaan meedoen , we zijn heel benieuwd naar jullie creaties !!

Lieve groetjes, Ellen4 opmerkingen:

Marga50 zei

Wat een topper van een hele mooie kaart Ellen, heel veel plezier in ons team. Fijn weekend, groetjes Marga.

Christa zei

wat gaaf zeg, en super dat je het team gaat versterken xx christa

Debby zei

wat een leuke kaart, en leuk om weer eens een oude magnolia stempel terug te zien, ik heb er van de week ook een uit de oude doos gebruikt

liefs Debby

Janny zei

Natuurlijk had ik hem al gezien op het TFMC blog, maar wilde je toch ff laten weten dat ik hem heel erg mooi vind, en natuurlijk laten weten dat ik het fijn vind om je collega te zijn liefs Janny