vrijdag 9 november 2012

Prachtige nieuwe digi
van http://www.saturatedcanary.blogspot.nl/ speciaal gemaakt voor de http://kaarten-maken-met-tiets.clubs.nl/ . ik was er op slag verliefd op en ben er direct mee aan de slag gegaan, als guest designer inmiddels ben ik gevraagd om beheerster te worden, woww hoe leuk is dat, ik voel me tenminste zeer vereerd.
Fijne vrijdag !!
Lieve groet, Ellen

12 opmerkingen:

Oma Nel zei

wat een geweldige kaart prachtige digi en wow gefeliciteerd wat een eer maar met zulke mooie kaarten is dit niet gek wat ben ik blij met jouw als voorbeeld en zeker ook als volger groetjes Nel

Ans Gilbert zei

Hoi Ellen,
je kaartje is prachtig..mooie stempel en heel Vintage bewerkt..super

groetjes van Ans

Henriëtte zei

Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt. Gefeliciteerd met de vraag of je beheerster wil worden.

Groetjes Henriëtte

jolanda zei

prachtig kaartje

Elise zei

Wow wow wow! This is incredibly GORGEOUS! I love the shabby chic style you have, and the soft delicate colors you use .. sigh .. DIVINE!

Big Hugs,
Elise

Linda zei

wat een lief schattig kaartje
gr linda

arjette zei

Wat super gaaf zeg!!!! Wat leuk dat je volger bent geworden bij mij, super zeg! Dan kom ik natuurlijk even terug kijken en wat een supergave kaartjes maak jij zeg, geweldig!!!!!! Ben gelijk volger geworden, wil hier niets van missen, prachtig allemaal!!! Wat super dat je beheerster wordt op de club van Tiets!! Veel succes!!! Dan gaan we je misschien ook zien op de clubdag??? Ik mocht er gelukkig nog nét bij.... zo leuk!!!!!
Fijn weekend!!!

gr. arjette.

Ellen zei

Hee Ellen, wat super leuk dat je volger van mijn blog bent geworden! Je ziet dat ik meteen ook even bij jou kom kijken. En ik val met mijn neus in de boter, want het eerste dat ik zie is een geweldig kaartje met een nieuwe digi van Krista. Ik ben meteen naar de site van Tiets gegaan om 'm ook aan te vragen. Afdrukjes van Satureted Canary vind ik echt heel gaaf.Ik zie dat je ook net beheerster bent geworden bij Tiets. Wat leuk voor je. Veel succes met al je scrap-activiteiten.
Groetjes, Ellen

Nicole zei

Oooohhhh wat supergaaf, dat je beheerster mag worden. Een dikke proficiat Ellen en zo welverdiend!! Veel succes en plezier. En wat ben je er snel bij met een kaart met deze digi. ik moet hem nog aanvragen, hahahah!! Maaree.....hij is schitterend!! Fijn weekend. Liefs, Nicole

Hazel zei

Hi Ellen

This is just so beautiful - what a perfect card.

Thanks for popping by my blog to see me and leaving me some lovely comments.

I hope you have a great weekend.

Take care

Toodle pip

Hazel xx

Janny zei

Wat een plaatje zeg je kaart, super mooi, liefs Janny

Annette zei

Super leuke digi! Ik vind jouw kaartjes ook super ! Heel veel leuke details zeg! xoxoAnnette