zondag 3 april 2016

Ben er weer !Na een verplichte blogpauze omdat de gezondheid mij echt even in de steek liet ben ik toch weer terug. Ik wist niet of dit moment nog zou komen maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ja je hebt een " verslaving"  of niet . Ik kan het gewoon niet vaarwel zeggen het heerlijke inkleuren van die lieve Magnoliaatjes en de ontspanning die het kaarten en mini albums maken mij geeft zijn me zoveel waard.
Wel heb ik mijn manier van inkleuren veranderd, voorheen kleurde ik bijna alles met mijn Copics maar ik maar ik had daarna altijd veel pijn in mijn vingers,
handen en polsen. Ben toen andere mogelijkheden gaan testen en toen ik die gevonden had heb ik mijn Copics met toch wel beetje pijn in mijn hart verkocht  en ben overgestapt op de Faber Castell Polychromos kleurpotloden en dit werkt zoveel beter voor mijn handen.


Daarom wil ik jullie nu heel graag mijn eerste kaart laten zien ingekleurd met de Polychromos en ik hoop van harte dat ik nu weer regelmatig creaties kan plaatsen.Groetjes, Ellen5 opmerkingen:

"Création" zei

Dag lieve Ellen,

Wat fijn te lezen dat je weer teug bent, kan me goed voorstellen
dat je zo'n prachtige hobby niet snel wil opgeven. Zo mooi
dat je nu toch een manier hebt gevonden waardoor het voor je
handen veel minder pijn geeft en je weer heerlijk allerlei
creatie's kan maken.

Het kaartje is echt PRACHTIG geworden, mooie kleuren en
veel lieve details heb je gebruikt.

Wens je een heerlijk zonnig lenteweekend toe.....

Lieve groetjes,
Josephine

Elly zei

Wauw ik vindt het super mooi!! Hoop ook ooit eens zo goed te kunnen kleuren,want dat blijft een kunst en oefening. En je creatie is prachtig, ben al helemaal weg van Magnolia.

Corrie zei

Ik mistte je ook al Ellen, maar je weet nooit of iemand stopt metbloggen.
Jij gelukkig niet, wat een prachtige kaart heb je gemaakt en de Magnolia is weer zo mooi gekleurd, dus je bent het niet verleerd.
Fijn zonnig weekend.
Lieve groetjes,Corrie

Ans Gilbert zei

Hoi Ellen,
jij kleurt altijd prachtig, dus ook met de kleurpotloden ziet je afdrukje er weer super uit, mooie kaart heb je gemaakt..
Fijn dat je weer terug bent..
groetjes,
Ans

Wendy Koorevaar zei

Hey Ellen!

Wat ontzettend leuk om weer een nieuwe creatie van jou te zien! En een hele mooie zeg! Ik ben blij dat je een nieuwe manier van inkleuren hebt gevonden zodat je minder pijn hebt. Ik vind dat je ook super mooi inkleurt met de potloden!

Ik heb je wel gemist hoor en hoop doordat je nu weer een beetje bezig bent nog veel meer mooie dingen gaat maken (zonder pijnklachten!).

Liefs,
Wendy