zondag 15 november 2015

Mini AlbumEindelijk weer een post van mij na een flinke rustperiode en de nodige medicatie ben ik toch weer in staat om iets te laten zien wat ik de afgelopen dagen heb kunnen maken. Helaas heb ik mijn DT bij TFMC moeten opgeven wat me echt aan het hart ging maar gezondheid boven alles en inkleuren is momenteel nog steeds niet te doen maar een beetje snijden en plakken ging me gelukkig weer wat beter af en ja het kriebelt gewoon zo erg dat een uurtje per dag deze week goed te doen was. Ik kwam deze tutorial tegen op FB het was een Scrap 'n Chat op de Hobbyvision pagina en gemaakt door Tiets. Had hem al opgeslagen omdat ik hem zo ontzettend leuk vond en nu is het er dan toch van gekomen en hij is zelfs klaar wat een tevreden en voldaan gevoel geeft dat na al die tijd.
Ik ben gek op beren maken al jaren maar kan ook enorm genieten van andere Artist Beer makers en zo heb ik dit zoals ik hem noem "Fluffy koffietafel mini-album gemaakt met snoezige, lieve en hartverwarmende harige knuffels van talentvolle makers van over de hele wereld een heerlijke boekje voor mezelf om af en toe lekker van te genieten. Ik hoop dat jullie er net zo van kunnen genieten als ik het zijn wel een aantal foto's hoor dus neem er even de tijd voor ;-)Liefs, Ellen

8 opmerkingen:

Judy Corner zei

WOW Ellen! Words fail me! BRILLIANT! Judy x

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Ellen, wat naar voor je dat je gezondheid te wensen over laat, net wat je zegt...gezondheid is alles.
Je album is een schatje, wat een leuk koffietafel-boekje zeker voor jezelf maar ook voor andere berenliefhebbers, geniet er van...
Lieve groetjes Miranda

Crealice zei

wat ongelooflijk mooi

Corrie zei

Jij noemt het een mini album Ellen, maar ik vind het een waar kunstwerk hoor, wat heb je dit prachtig gemaakt, ook de kleuren zijn héél mooi.
Er is zoveel op te zien.
Pas goed op jezelf hoor, je gezondheid gaat voor alles.
Lieve groetjes,Corrie

Elly zei

Echt geweldig!! Maar heb net nog verder gekeken hier..wat maak jij prachtige dingen zeg!

Het lieve hemeltje. zei

Hai Ellen,


Wauw wat een kuntwerk is je album geworden....in 1 woord Geweldig!!!

Liefs, Ciska

Liesbeth zei

Wat schitterend gemaakt Ellen. gr. Liesbeth

Scraptastische hobby zei

Hoi Ellen,
Niet schrikken, ik ben het maar, hihi Dat is even geleden hè!
Maar ik las dat je een rust periode nodig had en medicatie, en dus de reden van je weinige posten! Maar dit wilde ik toch heel graag even goed bekijken! Er zijn er al veel voorbij gekomen maar deze is wel heel bijzonder! Zo gaaf!!! Wat zul je hier met veel plezier in kijken! Absolute klasse!!! Ik hoop dat je de draad weer snel kunt oppakken!
Lieve groetjes van Gerie