zaterdag 12 september 2015

Let's play Bingo !!Onze 99 ste Challenge alweer op het TFMC blog en dit vind ik altijd zo'n leuke "De Bingo".
Ik heb gekozen voor : Snijmallen- Tilda - lint en/of kant.

Het kaartje is niet meer in mijn bezit omdat ik hem ook gemaakt heb voor de verjaardag van Chantal zij was er wel blij mee geloof ik ;-)

Tilda heb ik ingekleurd met Copics ik merk dat ik daar de laatste tijd meer mee werk dan met mijn Distress ink, het gaat me wat sneller af maar wil toch vanaf nu weer meer met de penseel gaan werken, ik blijf het zo mooi vinden ook al kost het inkleuren dan een paar uur het resultaat is er ook wel naar vind ik.
De volgende Tilda, en dat is er eentje uit de nieuwe Boho serie (zo gaaf weer wil ze eigenlijk allemaal wel hebben haha) ga ik met Distress inkt inkleuren, beloofd !!


Ik hoop dat jullie weer gezellig komen kijken naar alle mooie voorbeeldkaarten en misschien ook wel een kansje gaan wagen want natuurlijk is er weer een mooi prijs te winnen deze keer komt hij van de Hobbyboerderij.
We zijn heel benieuwd naar jullie kaarten !!

Liefs, Ellen4 opmerkingen:

Corrie zei

Wauw, wat is je kaart weer prachtig Ellen.
Weer zo mooi gekleyrd en prachtige details.
Lieve groetjes,Corrie

Wendy Koorevaar zei

Jee wat een dotje weer Ellen, zo mooi. De zachte kleuren en alle mooie versieringen zijn perfect op elkaar afgestemd en gecombineerd. Prachtig gewoon!
Fijn weekend!!

Liefs,
Wendy

LottesCards zei

Ik kijk weer mijn ogen uit op jouw kaart. Jij kan ook echt onverwachtse materialen op een kaart doen waar ik niet op zou komen, zo tof om te zien! Ik vind je stempel juist prachtig ingekleurd!!! Dus niet denken dat dit je niet ligt, want het is super! Fijne avond nog, liefs Lotte

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een prachtige kaart, ik kom haast ogen tekort om al het moois te ontdekken Ellen. Ik vid Tilda super ingekleurd hoor..complimentjes.
Lieve groetjes Miranda