zaterdag 7 maart 2015

Vlinders


Ze fladderen op mijn nieuwe kaartje want dat is de opdracht voor de nieuwe Challenge bij TFMC die vandaag van start gaat.
Het stempelafdrukje heb ik ingekleurd met Distress ink, de vlindermal is van Noor. De rolletjes op mijn kaart heb ik zelf gemaakt, ik zie ze zo her en der op kaarten langskomen maar heb geen idee waar ze te koop zijn dus ben ik zelf gaan freubelen, met een rietje als basis is het zo gefikst.
Vind dit een super leuke challenge opdracht en hoop dus dat er heel veel inzendingen komen want vlinders daar worden we allemaal wel blij van, dus zeg ik kom op doe gezellig mee !!

Dit kaartje doet mee aan de volgende Challenges :
Marvelous Magnolia Challenge Blog - Bring on some Bling
Simply Magnolia - Cas or fully loaded
The Ribbon Girl -  Flowers
  

Dank voor jullie bezoekje 
Liefs, Ellen


9 opmerkingen:

Beth Brovold zei

Absolutely beautiful Ellen!! You have so many fabulous details for us to take in!! Your Tilda is perfectly coloured...thank you for sharing with us at Simply Magnolia...good luck!!
Take care,
Beth

Céline zei

really beautiful card
thanks for playing with us at marvelous magnolia
hugs
céline

Ribbon Girl zei

so much work has gone into this Ellen and it is very beautiful! Thanks for joining in with the Ribbon Girl Card Challenge - best of luck! Mary x

Céline zei

me again
thanks for playing with us at simply magnolia
hugs
céline

Marga50 zei

Wat een topper van een mooie vlinderkaart Ellen. Mooie kleuren en details heb je gebruikt. Fijne zondag, groetjes Marga.

Anoniem zei

hallo, via fb ben ik hier beland...
je kaart is prachtig!!!!!

gr
Tine

LottesCards zei

Wat een goed idee om die rolletjes te maken met behulp van een rietje. Ik vind het een prachtig detail op je ook al zo mooie kaart. Liefs!!

Chantal zei

Ohhhh Ellen, dit is weer een supermooie kaart meis! Ik kijk mijn ogen uit en vind hem helemaal te gek meis! Dikke kus, Chantal

Magda zei

O Ellen, wat een bijzonder mooie creatie!
Vind ik echt geweldig!!
Fijne dag!
Magda