zondag 29 december 2013

Happy New Year



It's time for me to show something on the Cards un More shop blog and this is what I made. Isn't this a great gift, I love to take this to the lady of the house who asked us over to join New years eve
Again I used a lot of things you can buy on the webshop
The  postcard stamp from Noor is so beautiful that I only stamped him on my card, thats all and he is gorgeous !!

With this card I wish all of you a Happy, Healty and creative 2014 !!

Vandaag is het weer mijn beurt om iets te laten zien op de Cards und More shop blog. Ik heb een kaart gemaakt om aan een fles wijn / champagne te hangen.  Hier kun je wel mee aankomen bij familie of vrienden waar je Oudejaarsavond mee gaat doorbrengen vinden jullie ook niet !!
Veel materialen komen weer uit de webshop van Cards und More waaronder de postcard stempel van Noor. Deze keer heb ik hem alleen maar op papier gestempeld en vind ik hem al prachtig , inkleuren vond ik hier helemaal niet nodig.

Dit zal mijn laatste post zijn voor 2013 en daarom wil ik iedereen die mijn blog een bezoekje brengt en /of een berichtje achterlaat heel erg daarvoor bedanken, het maakt me blij en ik verheug me altijd op jullie reacties, dus heel graag tot in het Nieuwe jaar !!

Een hele gezellige Oudejaarsavond en een Gelukkig, Gezond en Creatief 2014 !!







                                                                    Liefs, Ellen

3 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Wowww prachtige flessenlabel Ellen! ....al het goeds gewenst voor jouw en je familie voor 2014!

Doris knippenenplakken zei

Schitterend rond de fles mooi gemaakt.
Fijne feestdagen.
Groetjes Doris

Scraptastische hobby zei

Hoi Ellen,
Over deze creatieve constructie is weer goed nagedacht! Het ziet er schitterend uit en de post stempel van Noor is inderdaad zo al mooi om te gebruiken, super leuk om dat hart er zo in te verwerken. Dank je wel voor je lieve wensen enjij ook een Happy New Year! en weer plezier van elkaars bloggie! lieve groetjes van Gerie